Η REDEPLAN AE αναλύει το θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης logistics σε “εκπαιδευτική” ΕΣΠΕΡΙΔΑ του ΣΥΝΔΔΕ&L

Σε εκπαιδευτική εσπερίδα που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L) για τα μέλη του, στις 8 Ιουνίου 2017, ο κος. Μανώλης Μπαλτάς, Δ/νων Συμβουλος της REDEPLAN και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Logistics, καθώς και η αρμόδια επιστημονική ομάδα της εταιρίας, εκλήθησαν από τον Σύνδεσμο και  παρουσίασαν τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 1668/16.05.2016) που αφορά τον καθορισμό της διαδικασίας εγκατάστασης και λειτουργίας των Κέντρων Αποθήκευσης & Διανομής (ΚΑΔ), σύμφωνα με το Αρθ.8 του Ν.4302/2014 (ΦΕΚ 225Α/2014).

Ο κος. Μανώλης Μπαλτάς αποτέλεσε τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε διεξοδικά τις διατάξεις της αναφερόμενης ΚΥΑ αλλά και του Ν.4302/2014 γενικότερα, ανέλυσε τα στάδια αδειοδότησεις των ΚΑΔ, προέβαλλε τις διαδικασίες υποβολής Γνωστοποίησης Έναρξης Λειτουργίας και χορήγησης Άδειας Εγκατάστασης και μέσω του ανοικτού διαλόγου που ακολούθησε, απάντησε σε στοχευμένα ερωτήματα που τέθηκαν από τα 70 και πλέον υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών του κλάδου που συμμετείχαν στην εσπερίδα (βλ. περισσότερα εδώ).

Η Re.De.Plan A.E., στελεχωμένη από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους επιστήμονες σε θέματα αδειοδοτήσεων επιχειρήσεων, είναι διαθέσιμη να συνδράμει τις επιχειρήσεις του κλάδου της εφοδιαστικής για την αδειοδότησή τους στο πλαίσιο του νέου θεσμικού πλαισίου, επιβεβαιώνοντας και εκπληρώνοντας το εταιρικό μότο της «ΣΤΕΓΑΖΟΥΜΕ & ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!».

Συμμετοχή εκπροσώπων της COSCO στην εσπερίδα