Η Re.De-Plan AE Consultants στην 6η Διεθνή Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, οι διεργασίες της 6ης Διεθνής Έκθεσης Logistics – Εφοδιαστική Αλυσίδα, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo το διάστημα 4-6 Νοεμβρίου.
H Re.De-Plan AE, βρέθηκε για άλλη μία φορά δίπλα στις επιχειρήσεις της εφοδιαστικής, καθώς έδωσε δυναμικά το παρόν στην Έκθεση, τόσο με το περίπτερο που διέθετε όσο και με τη ενεργή συμμετοχή του Δ/ντος Συμβούλου της κ. Μανώλη Μπαλτά που έλαβε το ρόλο του ομιλητή στην Ημερίδα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. – Europlatforms με θέμα «Ευρωπαϊκή Εμπειρία Εμπορευματικών Κέντρων για Αποτελεσματικές Εφοδιαστικές Αλυσίδες» και στην ημερίδα από το SC&L, και την Optilog με θέμα “City Logistics & Αστική Διανομή”.
Το επιστημονικό δυναμικό της ReDePlan, κατά την διάρκεια της Έκθεσης, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ότι είναι σε θέση:
• Να διαχειριστεί με επιτυχία όλες τις διοικητικές και επιστημονικές τους ανάγκες, σε όλα τα στάδια και τις διαδικασίες ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ και Δημιουργίας – Παρακολούθησης του Συστήματος Καταγραφής ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ που επιβάλλονται από τον Ν.4302/2014.
• Να υποστηρίξει την προσπάθειά τους για την Πράσινη Εφοδιαστική και την ανταπόκρισή τους στις απαιτήσεις του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων.
Η συμμετοχή των επιχειρήσεων logistics ήταν μεγάλη, γεγονός που απέδειξε ξανά τη δυναμική του κλάδου και την ανάγκη να δοθεί ώθηση στη γνώση που παράγει η επιστήμη των Logistics, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, στην προώθηση νέων μεθόδων για τον κλάδο, αλλά και στην βελτίωση της θέσης του ελληνικού επιχειρείν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.