Σας ευχόμαστε Καλές Διακοπές με ένα μήνυμα αισιοδοξίας!

Αγαπητοί συνεργάτες, φίλες, φίλοι,

Είναι προφανές ότι η τρέχουσα οικονομική συγκυρία και το ευρύτερο περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στον οικονομικό κύκλο της χώρας μετά τις τελευταίες εξελίξεις, συνιστά μια πρωτοφανή συνθήκη για όλους μας. Είναι απολύτως κατανοητό ότι, διαρκούσης της αναταραχής στον οικονομία κλονίζεται σε σηματνικό βαθμό το περιβάλλον της επενδυτικής εμπιστοσύνης και πιθανά σχέδια ανάπτυξης δραστηριοτήτων και έργων τίθενται σε προσωρινή αναστολή.

Ως εταιρία, θέλοντας να ξεπεράσουμε  με “επιθετική” αισιοδοξία και ρεαλισμό τις δυσμενείς προκλήσεις που καλούμστε να αντιμετωπίσουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι το μαναδικό αποτελεσματικό εργαλείο αντιμετώπισης της κρίσης, δεν είναι άλλο από την εργασία, την παραγωγή και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης και αποτελεσματικότητας. Θέλουμε και επιδιώκουμε να αποτρέψουμε την “ακινησία” των ημερών, με επαγγελματική εγρήγορση και παραγωγική συνέπεια.

Ως εκ τούτου, θα θέλαμε στο μέτρο της ισχύος της γνώμης μας, να σας μεταφέρουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα αναφορικά με την αναχαίτηση της οικονομικής στασιμότητας και ταυτοχρόνως να σας ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε με δυναμισμό και πίστη στις δυνατότητές μας, να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, να προωθούμε τις υποθέσεις των πελατών μας και να δημιουργούμε κατά το δυνατόν θετικά αποτελέσματα που θα μπορέσουν να δράσουν ως ερείσματα επανεκκίνησης των δημιουργικών προσπαθειών όσων μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται.

Δοθέντων αυτών και μεσούντος του καλοκαιριού, σας ευχόμαστε καλές διακοπές σε όσους απο εσάς θα καταφέρουν να οργανώσουν λίγες μέρες “ανεμελιάς” και ξεκούρασης δικής σας και των οικογενειών σας και σας ενημερώνουμε ότι όπως κάθε χρόνο, ιδίως φέτος, η Εταιρία μας θα παραμείνει ανοιχτή για κάθε έκτακτη περίπτωση και ανάγκη και για την απρόσκοπτη προώθηση των υποθέσεων των πελατών μας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Καλές Διακοπές & Καλό Καλοκαίρι!