Συμμετοχή της ReDePlan στην 86η ΔΕΘ

Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης συμμετείχε δυναμικά η ReDePlan, με εκθεσιακό περίπτερο, ως μέλος του ΕΒΕΑ.

Περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες γνώρισαν από κοντά τα στελέχη της εταιρείας μας, ενώ ενημερώθηκαν για όλα τα έργα της ReDePlan.

Έμφαση δόθηκε στις προτάσεις που διαμόρφωσε για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων η εταιρεία μας, αναφορικά με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών πάρκων της χώρας, οι οποίες κατατέθηκαν από την ΚΕΕ επί της διαβούλευσης του νομοσχεδίου που διαμορφώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Από το περίπτερο της ReDePlan, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, στελέχη της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το Δ/ντα Σύμβουλο της ReDePlan, κ. Μανώλη Μπαλτά.

Μεταξύ εκείνων που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας ήταν οι κκ.: Νικόλαος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Μανώλης Κουτουλάκης, Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Κώστας Μπακογιάννης, Δήμαρχος Αθηναίων, Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΑΝ, Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Αθανάσιος Νικολόπουλος, Πρόεδρος ΕΟΒΕΑΜΜ και Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου Πρόεδρος ΕΒΕΑ.