Βράβευση της Εταιρίας μας, στο πρόσωπο του Δ/ντος Συμβούλου, από το Επιμελητήριο Βοιωτίας για το Επιχειρηματικό Πάρκο Οινοφύτων

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7/4/16 στο Επιμελητήριο Βοιωτίας για την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας του Πρόεδρου Παναγιώτη Αγνιάδη με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, με αντικείμενο το πρόγραμμα απορρύπανσης του Ασωπού και την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης Οινοφύτων, βραβεύτηκε ο Δ/νων Σύμβουλος της Re.De-Plan AE, Μανώλης Μπαλτάς, για την πολύχρονη συνεργασία του με το Επιμελητήριο και τη ΚΕΕ στη προσπάθεια εξυγίανσης των Οινοφύτων. Την βράβευση έκανε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα. Φανή Παπαθωμά.

Ο Μαν Μπαλτάς παρευρέθηκε στην εκδήλωση με την ιδιότητα του Δ/ ντος Σύμβουλου της Re.De-Plan AE που είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας για το Πάρκο των Οινοφύτων. Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κος Κωνσταντίνος Μίχαλος. Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης σε αντίστοιχες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την ίδια μέρα υπέγραψε συμφωνίες συνεργασίας με τον Δήμαρχο της Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια καθώς και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος κ. Νίκο Κουδούνη.